Liquid Force kites 2015

Tack Kiteschool

ABOUT TACK KITESCHOOL

.

De naam Tack kent heel wat weergalm in de kitesurfwereld. De drie broers hebben een passie voor surfen en geven graag die passie door. Met verscheidene titels van Belgisch Kampioen, een 4de plaats op het EK 2011, 3de plaats op het PKRA 2013 en een 1ste plaats op het PKRA 2014 (wereldkampioenschap freestyle kitesurfen) is Christophe Tack de gekendste Belgische kitesurfer. Axel Tack, bewees eveneens meermaals tot de absolute top van België te behoren na het winnen van verschillende manches van het BK en de titel Belgisch Kampioen 2015 binnen te halen. Om de passie voor kiten door te geven richten de drie broers ‘Tack Kiteschool’ op in hun geliefde surfclub VVW Outside Oostende.

Tack kiteschool biedt kwalitatieve kitesurflessen aan gegeven door ervaren en gediplomeerde monitoren. Zowel beginneling als meer ervaren kitesurfer kan bij Tack Kitesurfschool Oostende terecht voor lessen en seminaries.

.

 

LESSEN

 

.
Lessen worden gegeven in het Nederlands en bij speciale aanvraag in het Frans of Engels. De lessen gaan door van april tot oktober, voor zover het weer dit toelaat.

Tijdens weekends en schoolvakanties zullen lessen geven worden tussen 10h en 19h. Tijdens weekdagen buiten de schoolvakanties zal les gegeven worden van 17 – 20h. Uitgebreidere lesdagen kunnen mits beschikbaarheid van lesgevers.

Er wordt kitesurfles gegeven bij 4 tot 6bft.

Tack Kiteschool is de eerste school in België dat foil lessen aanbiedt. Deze lessen zijn enkel bedoeld voor gevorderde kitesurfers. Lessen gaan door bij 11-18kn wind en worden gegeven door broers Philip & Axel Tack.

.

 

MATERIAAL

 

.
Tack Kitesurfschool Oostende zal lesgeven met het nieuwste materiaal van LIQUID FORCE KITES, het merk waar Christophe Tack op wereld niveau het hoogste schavot haalt! Wij streven ernaar steeds het beste en nieuwste materiaal te gebruiken zodat er nooit versleten kites gebruikt worden. Dit tevens om de beste veiligheidsgarantie te bieden.

.

 

NIVEAUS

 

1

BEACHKITE

Als absolute beginner leer je de kite besturen en aanvoelen op het strand. Gedurende deze eerste les leer je de nodige theorie rond kiten en veiligheid en ervaar je het kitegevoel met een kleine vlieger op het strand. Het laatste uur wordt de overstap gemaakt naar een kleine ‘tube-kite’ en harnas, het type vlieger dat later op het water zal gebruikt worden.  De meeste leerlingen slagen in dit onderdeel na 1 les 

2

BODYDRAG

Je beheerst de kite op het strand en bent klaar om de basis te leren in het water. Samen met de leerlingen worden de basis veiligheidsrichtlijnen overlopen en wordt de praktijk van veiligheid verder herhaald vooraleer over te gaan op bodydrag. De leerling leert de vlieger te beheersen in zee zonder plank en leert zichzelf te redden en up-wind zijn eventuele verloren board te recuperen. Dit deel duurt gemiddeld 2 lessen.

3

WATERSTART

Je beheerst het bodydraggen en bent klaar voor het echte werk; kitesurfen! Je leert waterstarten en vaart je eerste meters op het water. Na elke rit wordt feedback gegeven om snel progressie te maken. Na deze lessen kan je veilig zelfstandig verder oefenen! Gemiddeld duurt dit deel 3 lessen.

4

EXPERT LESSEN

Je kan ondertussen varen en wil graag leren springen of bepaalde tricks uitvoeren. Onze monitoren helpen je graag verder vooruitgang boeken in privesessies van 1 uur. De cursist dient zijn eigen materiaal mee te nemen. Voor gevorderde tricks geven Philip, Axel en Christophe zelf les!

 

PRIJZEN GROEPSLESSEN (Inclusief materiaal);

NIVEAU 1 Beachkite (3 uur) €120
NIVEAU 2 Bodydrag (2.5uur) €120
NIVEAU 3 Waterstart (2.5uur) €120

Groepslessen gaan door met 2 leerlingen per lesgever. Om organisatorische redenen kunnen groepslessen enkel genomen worden mits aanbrengen van de partner met wie les zal gevolgd worden. De aangeduide prijzen zijn per persoon.

 

Extra lessen of herhalingslessen nodig?

Is het lang geleden dat je nog gekite hebt? Dan bekijken wij snel wat je niveau is en geven de les aangepast aan jouw kunnen of moeilijkheden. Wij zullen nooit personen les laten volgen in een hoger niveau indien ze de basis nog niet onder de knie hebben of deze nog eens opgefrist moet worden.

Wilt u extra les? Mail ons: info@liquidforcekites.be

ff_cibando_hando_cut2

ff_cibando_hando_cut2

Privé lessen

Is een one-to-one aanpak meer je ding of wil je snel de basis terug opfrissen? We verwijzen je dan graag door naar onze privé lessen.

Aangegeven prijzen zijn inclusief materiaal en verzekering.

PRIVE NIVEAU 1: Beachkite 2 uur €120
PRIVE NIVEAU 2: Bodydrag 1,5 uur €120
PRIVE NIVEAU 3: Waterstart 1,5 uur €120

One-to-one van het begin op het strand tot je eerste meters op het water

 

Schrijf je nu! Ga naar de ‘ik wil les volgen’-pagina om je in te schrijven.

EXTRA

 

.
Wil je beter wil leren opkruisen, waveriden, je eerste spong maken of maar blijft je sukkelen met die ene trick? Philip, Axel & Christophe Tack geven tijdens privé lessen voor gevorderden alle tips die nodig zijn om verder te groeien! Bij gevorderde lessen wordt van de leerling verwacht zijn eigen materiaal mee te brengen. Indien nodig wordt dit materiaal tijdens de les beter afgesteld. Indien gewenst ontvang je na de les de belangrijkste tips op mail!

Lessen duren steeds 1 uur.

NIVEAU 4: Advanced met Philip Tack €80

Advanced kitesurflessen met Philip Tack

NIVEAU 4: Advanced met Axel Tack €100

Advanced kitesurflessen met regerend Belgisch Kampioen Axel Tack

NIVEAU 4: Advanced met Christophe Tack €180

Advanced kitesurflessen met regerend wereldkampioen Christophe Tack!

Workshops: Philip, Axel & Christophe begeleiden een beperkte groep kitesurfers gedurende 1 à 2 dagen.

Prijzen & info: TBC

.

 

Foil lessen

Tack Kiteschool is de eerste kiteschool om foil lessen aan te bieden. Foilen geeft de gevorderde kitesurfer opnieuw de kick die ze hadden toen ze begonnen met kitesurfen. Lessen worden gegeven door Philip of Axel Tack.

Foilen bied het grote voordeel dat je kan kitesurfen bij de minste bries; en dit met kleine kites. Vooral in de zomermaanden zal het aantal kitedagen fors verhogen, zelfs zonder grote kites!

Bij Tack kiteschool kan je ook terecht voor het huren van een foil board.

Priveles Foil: 200€ inclusief huur foil-board voor 2h (met eigen kite materiaal)

Huur foil: €60 voor 2uur, voor 1 persoon (waarborg 150€)

Meer info over huren van een foil of het volgen van foil lessen:

mails ons: info@liquidforcekites.be

 

 

Verhuur Kitemateriaal

Tack Kiteschool verhuurt (tussen juni en september tijdens reddingsuren) ook kitemateriaal aan aan personen met een geldig brevet na minimum 1 uur les. Contacteer ons op voorhand om de beschikbaarheid van de kites te kennen.

Opgelet: In België moet je lid zijn van een surfclub (incl kite verzekering) om te mogen kiten. Je dient hierbij je lidkaart en talisman te kunnen voorleggen. Indien niet dien je een daglidmaatschap of jaarlidmaatschap te nemen aan de surfclub.

Een waarborg van 150€ wordt steeds gevraagd.

Meer info over huren: mails ons: info@liquidforcekites.be

Huur Beachkite: 15€/h 

Huur Kite + Controlbar: 30€/h; 60€/2,5h

 Huur Kiteboard (Twintip): 20€/h; 40€/2,5h

 Huur Kiteboard (Waveboard): 25€/h; 50€/2,5h

Huur Kite + Controlbar + Kiteboard (Twintip) + harnas + wetsuit: 50€/h; 100€/2,5h

Huur Harnas / Surfpak :7€/h; 15€/2,5h 

10 uren kaart all inclusive: 400€

 

 

 

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com